Dagens spil: Odense Bulldogs – Rungsted Seier Capital

Rasmus Andersson

Det er dagen derpå, men det betyder ikke hviledag. Rungsted Seier Capital møder for anden dag i træk Odense Bulldogs.

Denne gang er det på Fyn, hvor der i VinMedKant Arena er J-Dag.

Om der allerede er tømmermænd i lejrene, er dog noget usikkert, men der må være noget stof til eftertanke i Rungsted-lejren, der på lidt over et minut lukkede Odense helt ind i kampen og gik fra 2-0 til 2-2.

Både torsdagskampen mod Odense og tirsdagens kamp mod Herlev viste et Rungsted-mandskab, der ikke kørte for fuld knald i 60 minutter.

Så tæt som Metal Ligaen er i år, så bliver man straffet – selv mod Odense, hvis man har længere perioder i kampen, hvor man falder helt ud.

Lektionen må derfor være, at Rungsted Seier Capital i aften viser, at de kan levere 60 gode minutter mod Metal Ligaens dårligste hold.

Final4 er sikret, så nu gælder det om i første omgang at holde andenpladsen.

Dagens spil

Herfra ventes det, at de danske mestre viser, at de har lært lektien fra ugens to tidligere kampe, så man effektivt får vist forskellen på top og bund i ligaen.

En Rungsted-sejr er derfor et must – og også forventet.

Hvor stor den bliver, er så det helt store spørgsmål. Gårsdagens spilforslag på en Rungsted-sejr med mindst tre, var godt på vej – indtil i anden periode.

Der vælges derfor et lidt mere konservativt spil i dag.