Rungsted fastholder dominansen over SønderjyskE

William Nistrup scorede sit første ligamål, da Rungsted hjemme i Bitcoin Arena fastholdte overtaget over SønderjyskE. Gæsterne fra Sønderjylland blev sendt hjem med et nederlag på 4-3.

Det gode spil fra Odense-kampen fortsatte søndag eftermiddag, da Rungsted Seier Capital tog endnu et stort skridt tilbage mod toppen af tabellen, så der nu blot er tre point op til tredjepladsen.

William Nistrup åbnede scoringen med sin første Metal Liga-scoring midtvejs i første periode eksekverede pasningen fra Nikolai Gade og smækkede pucken op i trekanten. Herfra er blot at sige: Stort tillykke med det første ligamål, William!

Man skulle tro, at Joni Myllykoski havde lært at fange grise efter fire sæsoner i Vojens, men det var ikke tilfældet, da Nikolaj Rosenthal gjorde det til 2-0.

Med otte to-minutters udvisninger skal der nok blive snakket om dommerne i de sønderjyske biler på vejen hjem. Der skulle dog spilles næsten 29 minutter, før powerplayet lynede for første gang, da William Boysen gjorde det til 3-0. SønderjyskE fik dog svaret hurtigt igen denne gang og reducerede til 3-1 et lille minuts tid efter.

Kampen burde være lukket, da Morten Green i powerplay gjorde det til 4-1 blot 17 sekunder inde i tredje periode, men som perioden skred frem fik SønderjyskE et større og større overtag i spillet. Var spillerne kørt for trætte af den stramme coaching, der fra anden periode af blot havde kørt med tre kæder?

Med fire minutter tilbage af kampen blev det lidt for spændende, da SønderjyskE reducerede til 4-3. Slutpresset og satsningen med målmanden erstattet af en ekstra spiller blev dog afværget, så årets anden sejr kom i hus.

Sejren bliver endnu bedre, når man efterfølgende kaster et blik på tabellen, hvor der nu blot er tre point op til tredjepladsen, mens der blev skabet et hul på to point ned til Rødovre og Esbjerg.