Sådan! Rungsted slog Frederikshavn

Hold nu k*** for en præstation af drengene i Frederikshavn. Det var nok de færreste af os, der havde regnet med, at der skulle point med hjem i bussen fra Frederikshavn, men det var, hvad drengene tog med hjem, da Frederikshavn blev slået i overtiden.

Kampen bød ikke overraskende på et overtag til Frederikshavn i første periode. Men hårdt kæmpende holdt Sebastian Feuk og Rungsted nordjyderne fra at score. Feuk nåede op på hele 45 redninger i kampen. 45!

Der skulle gå næsten en halv time, inden kampens første scoring faldt – og den faldt til Rungsted. Blot fire sekunder før udvisningen til Gorm Topholt udløb bragte Emil Oliver Christensen Rungsted i front, da han og holdkammeraterne udnyttede Rungsteds andet powerplay i kampen.

Kunne vi holde 0-1 føringen hjem, var der nok flere af os der tænkte, da Christensen havde scoret sit første ligamål i Rungsted-trøjen. Sebastian Feuk så ud til at stoppe alt, hvad frederikshavnerne smed i hovedet på ham, så hvorfor ikke? At der var noget stort under opsejling blev bare slået fast efter 35 minutter, da William Boysen gjorde det til 0-2.

Rutsjebane
Ingen sensation og eufori uden op- og nedture. Frederikshavn reducerede få minutter efter Boysens scoring og fik også udlignet i powerplay kort inde i tredje periode. Nedturen blev også styrket, da Cam Spiro gjorde det til 3-2 lidt før midtvejs i tredje periode. Var det det for i aften? Nej, det var det ikke. Man kan kalde det rykke sammen i bussen, steppe op eller levere en stærk holdindsats. Kald det hvad I vil, men med sådan en kampgejst og et comeback, der blev leveret i Frederikshavn, så har I (ja, jer drenge!) sgu fortjent en omgang på vores regning!

Med Sebastian Feuk taget ud, så man kunne lægge pres på Frederikshavn, stjal Nikolaj Rosenthal det, der lignede en nordjysk sejr, da han med blot 55 sekunder tilbage udlignede. Et kæmpe momentumskift og en super flot præstation i sig selv, hvis man skulle tage fra Frederikshavn med et point. Men det blev skal til to, da Morten Jensen blot 10 sekunder inde i overtiden scorede til 3-4.

Drenge, hvis I ikke kan få grinet væk på hjemturen, så er det sgu ikke at sige til, for med seks mand ude er det mere end bare godkendt at hive en overtidssejr i Frederikshavn. Det er super flot! Tilbage er bare at sige: Herning, here we come!