Tandløse Rungsted tabte

Joachim Holten Møller

Sæsonens nok sløjeste kamp af Rungsted Seier Capital udspillede sig fredag aften, hvor gæsterne fra SønderjyskE løb med sejren.

LÆS MERE: Schaarup får tre dage for at skade TC

Føringen udeblev
En forholdsvis ensrettet første periode kastede desværre ikke en Rungsted-føring af sig. Rungsted tilbragte næsten halvdelen af perioden i overtal, men formåede ikke at straffe gæsternes dårlige disciplin.

Powerplayet virkede en anelse stillestående i forhold til tidligere kampe, ligesom skarpheden svigtede, når mulighederne bød sig. Marcus Olsson og Nikolaj Rosenthal kunne uden problemer have gjort det til 2-0, men målene udeblev.

Sønderjysk effektivitet
Anden periode blev på mange punkter en gentagelse, med den undtagelse at SønderjyskE kunne i powerplay, hvad Rungsted bare ikke formåede – trods mange overtal.

0-1 kom efter længere tids sønderjysk tålmodighed. To sekunder før den første af de to udvisninger udløb. Og ja, kort tid efter slog SønderjyskE til igen. Igen i powerplay.

LÆS MERE: TC ude på ubestemt tid

Comebacket udeblev
Det massive pres på Patrick Galbraiths mål, der kunne have ført til et comeback. Tja, det var lige så fraværende som effektiviteten havde været det i de tidligere perioder.

Ligaens ellers bedste offensiv var langt fra til stede, og som kampen skred frem, virkede et comeback mere og mere usandsynligt. Godt der er en ny kamp igen i morgen.