True fortsætter vild AHL-uge med sit første mål

Alexander True har på blot en uge nået en række store milepæle i AHL. Lørdag den 7. oktober spillede den tidligere Rungsted-spiller sin første kamp. I AHL-kamp nummer to, kom det første det første point, den første assist og den første multiple point night af den danske center. Sent lørdag aften kom der så endnu en milepæl, da Alexander True scorede sit første AHL-mål.

Den danske centers første AHL-mål faldt tidligt i første periode af kampen mellem San Jose Barracuda og San Antonio Rampage, da Alexander True bragte San Jose foran. Trues føringsmål stod næsten perioden ud, men blot seks sekunder før pausen, udlignede San Antonio.

Rampage sad på den efterfølgende periode, men denne gang var det San Joses tur til at score kort tid før periodepausen, da Filip Sandberg med sin powerplayscoring gjorde det til 2-1 med små to minutter tilbage af anden periode. To powerplayscoringer i tredje periode endte dog med at koste San Jose sejren.