9-0 – Historien der gerne må gentage sig
Shane Hanna Rungsted Seier Capital

Der venter en forsmag på Final4-semifinalen, når Rungsted Seier Capital tager imod Herlev Eagles i en kamp, hvor det for begge mandskaber gælder om at stoppe en negativ stime.

Det er heldigvis ikke hverdagskost, at Rungsted Seier Capital taber tre kampe i træk – endnu mindre fire, skulle det ske.

Skader og spillere på landsholdsmission har kostet Rungsted Seier Capital point i december, hvor de mange afbud og de mange kampe har taget hårdt på de danske mestre. Heldigvis ser det ud til, at der er hjælp på vej.

LÆS MERE: Big data efter 27 kampe

Green og Schulze bør være tilbage

Gustav Green og Oscar Schulze vendte mandag aften tilbage til Danmark ovenpå U20 VM-slutrunden i Hviderusland. Dermed kan de to unge Rungsted-spillere meget vel atter være at finde i Rungsted-trøjen tirsdag aften.

Dermed er der lagt op til tre fyldte backpar og måske også fire kæder, hvor en center eller to kører dobbeltskift med det fjerde wingpar.

Rasmus Andersson er endnu ikke helt ovenpå sin skulderskade, som han pådrog sig i Vojens. Dermed er skadeslisten ikke blevet mindre.

Andersson forventes dog tilbage inden jul. Men derefter går der nok en månedstid, før den næste melder sit comeback i Rungsted-trøjen.

Der venter dermed resten af truppen en hård afslutningen på 2019 og en lige så hård indledning på 2020.

Det er svært at se, at der skal komme forstærkninger til truppen, såfremt man ønsker at overholde gentlemanaftalen om højst otte udlændinge.

Skal der komme en forstærkning, så skal det være via en dansk forstærkning – og her er der altså langt mellem mulighederne.

LÆS MERE: Ishockeyodds: Får vi en ny målfest mod Herlev?

Målfest i vente?

Der er på mange områder lagt op til endnu en målrig oplevelse i Bitcoin Arena, når Herlev Eagles kommer på besøg.

Ingen af de sidste 10 indbyrdes opgør har budt på færre end fem mål. Normalt ligger normen endda et stykke derover, når de to offensivt indstillede hold tørner sammen.

Den negative stime skal gerne stoppe tirsdag aften – men det kræver støtte på tribunerne.