Årets bedste import er…
Metal Ligaens bedste udenlandske spiller 2018-2019? De fleste af os forstår nok godt den finske interesse for Charlie Sarault, der løb med prisen som årets bedste import i Rungsted Seier Capital.

Her var der lidt mere kamp om pladserne i top tre, men Charlie Sarault skilte sig alligevel lidt ud og løb med titlen som årets bedste import i Rungsted Seier Capital.Med 31% af stemmerne sluttede Rungsteds stærke canadiske center som nummer et i afstemningen.

Charlie Sarault kom ind som afløseren for Morten Green i førstekæden. En rolle som han i den grad udfyldte til perfektion. Sarault sluttede, ligesom Rosenthal, med 19 point i slutspillets 14 kampe, mens han i grundspillet i flere omgange bejlede til titlen som Metal Ligaens topscorer.

Med 37 assister i grundspillet blev Sarault den spiller, der lavede næstflest assister i hele grundspillet. De elegante og målgivende pasninger fortsatte med at komme fra Saraults stav i slutspillet, hvor han blev den spiller, der lavede flest assister og oftest havde en stav med i spillet, når kædekammeraterne bankede målene ind. Det gav Sarault en plads på all-starholdet.

De øvrige podiepladser gik til:

#2 – Mattias Persson (22%)

#3 – Tyler Fiddler (17%)