Årets bedste træner/sportschef er…
Selvom han ikke stod i spidsen for holdet, så er der næppe nogen tvivl om, at der er en enkelt mand, der har en stor andel i, at Marcus Olsson kunne løfte DM-pokalen i Vojens. Det er selvfølgelig Flemming Green.Selvom Flemming Green måtte overlade styringen af topholdet i løbet af sæsonen, så løb han med titlen som årets træner/sportschef i Rungsted Seier Capital med hele 65% af stemmerne.

Ingen af de andre afstemninger blev vundet med så stort et stemmeantal, som Flemming Green vandt denne.

Flemming Green kom ind, da Peter Johansson kort før sæsonens første kampe valgte at sige farvel. Green kom ind og fik sat et Rungsted-hold op, der viste noget af det mest bedste og mest underholdende ishockey, der længe er i både Bitcoin Arena og Metal Ligaen. Selvom eventyret sluttede alt for tidligt, så er der næppe nogen tvivl om, at Flemming Green på kort tid fik sat et varigt aftryk på dansk ishockey.

De øvrige podiepladser gik til:

#2 – Erik Hjalmarsson (22%)

#3 – Morten Hagen (7%)

Vi havde, lidt som en spøg, også nomineret Peter Johansson i denne kategori på baggrund af, at han valgte at stoppe og forlade klubben. Men ja, ligesom det var tilfældet med IK Pantern i Allsvenskan, så kom Johansson heller ikke med i det gode selskab her.