Back-to-back sejre gav syv på stribe

Syv sejre på stribe, det må være det positive, som vi tager med fra weekendens to back-to-back kampe mod Herlev. Selvom det blev til to sejre, så har de to kampe stillet lige så mange spørgsmål, som de har givet svar.

Anden omgang af back-to-back kampene mod Herlev så et par ændringer i forhold til fredagens opstilling. Sebastian Feuk havde indtaget pladsen i målet, mens de store ændringer så vi først i tredje periode – mere om dem senere.

Olsson førte an

Med to mål af Marcus Olsson i første periode lignede det et tidligere og bedre udgangspunkt end i fredagens kamp, hvor 2-0 scoringen først faldt i begyndelsen af tredje periode. Lørdagens kamp bød dog på mange lighedspunkter med fredagens. Den glans vi tidligere på sæsonen så over tredjekæden med Mikael T. Christensen, Nikolaj Rosenthal og Alexander Jensen, har manglet i de to kampe mod Herlev, mens fraværet af Morten Green i førstekæden kan mærkes. Med andre ord, så har det været andenkæden, der har båret holdet de sidste par kampe.

Selvom Marcus Nielsen har gjort sit for at dække hullet efter Morten Green, så er Rungsted-kaptajnens fravær savnet. Det fik i tredje periode Peter Johansson til at skifte rundt på Marcus Nielsen og Mikael T. Christensen.

2-0 er en farlig føring

Som i fredagens kamp var en 2-0 føring ikke nok. Herlev kom endnu engang igen – og fik skabt så meget spænding, at kampen reelt kunne have endt med en sejr til ørnene. At lørdagens kamp på mange områder var et deja-vu af fredagens kom også til syne ved endnu en stærk præstation af manden i målet – denne gang i form af Sebastian Feuk.

Syv på stribe og blot tre mål fra at have taget førstepladsen fra Herning, som vi møder på tirsdag i et winner-takes-all brag om Metal Ligaens førsteplads. Det store spørgsmål her må uden tvivl være, om de svingninger, som vi har set mod Herlev, blot er ”det typiske”, som vi har set i denne sæson mod modstandere af den kaliber, eller om posen skal rystes. Vi glæder os uden tvivl til at se, hvad Peter Johansson finder på til på tirsdag.