Bergman-tackling sendte Nicholas B. Jensen i slagsmål

Nicholas B. Jensen måtte smide handskerne, da en tackling fra Wade Bergman onsdag aften satte fut i kedlerne, da Fishtown Penguins fra Bremerhaven var på besøg hos Ingolstadt.

Fishtown Penguins i DEL er i denne sæson en mindre koloni af spillere med Metal Liga-klubber på cv’et. Tre af dem fik hovedroller i Fishtowns 0-4 sejr. Den tidligere SønderjyskE-spiller Jordan Owens scorede, mens Bergman og Nicholas B. Jensen gik lidt hårdere til værks.

Med fem minutter tilbage af anden periode fik Wade Bergman sat en tackling i ryggen på Ingolstadts Brandon Buck. Det var dog ikke Bergman selv, der måtte af med handskerne, men derimod Nicholas B. Jensen, da Matt Pelech bød op til dans.

Parterne indkasserede hver 2+2+2+10 minutter for roughing for slåskampen.

Du kan se et sammendrag af kampen, samt et kort klip af slagsmålet HER. Episoden kommer 2:20 inde i sammendraget.