BIG DATA efter 10 runder

BIG DATA

Endnu en sejr i hus. Men det holdt hårdt, endnu engang tillader vi over 30 skud på mål.

I sidste sæson lå vi på 22,3 i gennemsnit, og når redningsprocenten heller ikke når over 90%, så betyder det at vi skal lave virkelig mange mål for at vinde kampene. De to sidste kampe har scoringseffektiviteten været meget høj, og det denne der er årsag til at vi vinder kampene, for vi har nemlig kun 25,7 skud på mål i gennemsnit, det er 3 skud færre end sidste år.

Boxplay, der skal vores svage punkt sidste år, er i år vores force. Der er ikke scoret mod os i de sidste 3 kampe og total ligger penalty killing på godkendte 80,6%.

Persson og Olsson dominerer pointlisterne. Shane Hanne er efter god start forsvundet ud af listerne, mens Raskob, der skulle erstatte Daly, endnu ikke har fundet vej til Top5 listerne. Vi venter stadig spændt.

Hanna og Raskob er nok de to spillere på holdet med mest istid, og de ligger også godt med skudstatistikken, men effektiviteten udebliver. Green er stadig i top, men med 2 kasser i dag, så er Kaptajn Olsson godt på vej til at indhente ham. Reservekeeper Olsen fører stadig keeper konkurrencen, men redningsprocenterne kan kun benævnes som sørgelige.

TJ Moore er begyndt at røre på sig, og han er sammen med de andre i førstekæden klart bedst på + statistikken. – statistikken tæller kun spillere fra 3-4 kæderne. I øvrigt en kæmpe trænerfejl, at man til kampen i dag både i 2. periode og 3. periode har 3. kæden på banen i det sidste skift. I en tæt kamp, så sætter man altid en topkæde på banen i sidste skift.