BIG DATA efter 11 runder
BIG DATA

Endnu en sejr og team-statistikken bevæger sig langsomt fra rød til grøn.

Offensivt ligger vi nu over forventet på målscoringen (men lidt under sidste sæsons niveau), dette kommer dels via flere skud på mål i de seneste kampe og dels ved en meget høj scoringsprocent.

Defensivt så tillader vi for mange skud på mål, faktisk taber vi skudstatistikken i mange af kampene. Kombineres dette med en lav redningsprocent (88,0%), så kommer der mange baglæns mål. Ålborg og HPK kampene har dog vist fremgang på redningsprocenten, men modstanderne har bare mange flere afslutninger end i sidste sæson.

Special teams fungerer rigtigt godt, vi ligger på en powerplayudnyttelse på 27,3% i de sidste fem kampe, og der er ikke scoret mod os i boxplay siden kampen mod Herlev.

Persson og Olsson er fortsat i top, efterfulgt at de 3 mand i førstekæden, dog har Anders Poulsen skubbet TJ Moore ud af listen på de sidste 5 kampe.

Shane Hanna har stadig fleste afslutninger på mål, men han har ikke scoret siden kampen i Frederikshavn. Derimod må Marcus Olsson være de mest effektive spiller i ligaen pt. I de sidste 5 kampe har han scoret 7 mål på 14 skud på mål. Det er sgu vildt.

Begge keepere ligger fortsat under 90% i redningsprocent, men der er måske håb forude, Lillie havde ihvertfald en redningsprocent i går på 96,7%.

Førstekæden er fortsat bedst i +/- statistikken. I de sidste 5 kampe har Nikolai Gade også listet sig ind på den gode liste. Boysen topper “-“ listen, men har gjort det rigtig godt i de sidste 5 kampe, hvor han faktisk er +1.

Mest imponerende ved udvisningslisten er ikke hvem der er på, men antallet at udvisninger, der er ekstremt lavt. I de sidste 5 kampe, har vi totalt kun været udvist 11 gange. Det må gerne fortsætte.