BIG DATA efter 12 runder
BIG DATA

Endnu en tæt sejr er i hus, og rejsen op igennem tabellen fortsætter. Anden kamp i træk hvor Lillie har en redningsprocent på over 95% og 5 gang i træk (6 inklusive CHL-kampen), at der ikke scoret, mens modstanderen er i powerplay (12 undertalssituationer) Faktisk er vi 1-0 i undertal i de sidste 5 kampe, idet Mario Lucia scorede i undertal mod Ålborg.

I den anden ende har vi scoret i 6 ud af 22 overtalssituationer.

Marcus Olsson fortsætter med at score. Med dagens mål er han oppe på 8 mål i de sidste 6 kampe, han har lavet point i de sidste 9 kampe. Her kan man tale om en kaptajn, der går forrest. Anders Poulsen er efter en lidt tung start kommet godt igang med 6 assister i de sidste 5 kampe.

Den nordamerikanske kvartet ligger i toppen af skudstatistikken, vi må håbe på, at de snart for gang i effektiviteten, idet kun TJ Moore er at finde på listen over de mest effektive spillere, den topper Marcus Olsson selvfølgelig. 10 mål på 29 skud.

Førstekæden dominerer stadig  “+” statistikken, på “-” siden er Boysen og Holten Møller stadig i top, men begge har fået rettet op på spillet, derimod er Lucas Andersen med -5 i de sidste fem kampe på vej mod toppen af den lidet flatterende liste.

Champagnebugten.dk statistikker stammer fra de officielle kamprapporter, enkelte spillere er registreret med en anden score i +/- statistikken på metalligaen’s hjemmeside. Det samme gælder antallet af skud mod vores to målmænd.

Årsagen til disse differencer er pt ukendt. Det kan skyldes, at kamprapporterne, der udarbejdes af officials i hallerne efterfølgende redigeres af DIU. Disse reviderede kamprapporter er pt ikke tilgængelige, så vi kan kun fortsætter med at basere vores statistikker på de officielle kamprapporter.  En smule uprofessionelt af DIU må man sige.