BIG DATA efter 13 runder
BIG DATA

Endnu en overbevisende sejr er i hus og andenpladsen er nu inden for rækkevidde.

På scoringssiden er vi nu over det forventede gennemsnit for sæsonen og også tæt på gennemsnittet fra guldsæsonen.

Defensivt er der i de sidste kampe blevet lukket godt af. Vi tillader nu færre skud end i starten af sæsonen og Lillie’s redningsprocent har også løftet sig efter en skidt sæsonstart.

Offensivt så har vi stadig for få afslutninger på mål, men dette opvejes af en meget høj scoringsprocent i de seneste kampe.

I special teams har holdet nu spillet 7 kampe uden at lukke mål ind, og igen i går blev det til et mål i undertal. Powerplayet er i de seneste 5 kampe oppe på godkendte 24% efter en dårlig start på sæsonen.

En imponerende transformation. Vi gætter på, at folkene i Herning er ret misundelig på hvad Rungsted-organisationen er i stand til.

Med 2 assister i går gik Mattias Persson alene i spidsen af pointlisten. De 17 point betyder også en fjerdeplads på Metalligaens pointliste.

Marcus Olsson er med sine 15 point nummer seks på Metalligaens pointliste, mens hans 10 mål betyder, at han er den mest scorende spiller i ligaen.

Anders Poulsen er den spiller, der trender mest positivt med 8 point i de sidste 5 kampe, pointhøsten kommer dog primært fra et yderst velfungerende powerplay.

Så var det slut for Marcus Olsson, efter 6 kampe med 8 mål, måtte han gå fra banen uden scoringer i går. Derimod blev det til mål fra Anders Poulsen, Frederik Høeg-Jørgensen og Lucas Andersen, der alle tre rykkede ind på listen over spillere med bedste scoringsprocent.

Efter 3 kampe med redningsprocenter over 90%, så er Lillie nu også over de 90% i de seneste fem kampe, men han halter stadig efter Jon Lee-Olsen, når det gælder hele sæsonen.

Der er ikke de store ændringer på +/- listerne. Lucia, Moore og Rosenthal er stadig bedst i 5-5, mens tredjekæden dominerer minuslisten.

Men yderligere 2 minutter i boksen, så viser Juuso Pulli hvem der er politimanden i forsvaret.

I de to sidste kampe har det været Mølgaard fra Frederikshavn og Mychan fra Esbjerg, som Pulli har været op i mod. I begge tilfælde endte modstanderne med flere udvisningsminutter, Mølgaard (2+2) og Mychan (5+20). Så Pulli udfylder den rolle, der manglede i det defensive i starten af sæsonen. Det ligner en forlængelse af kontrakten der ellers ville udløbe den 4 november.