BIG DATA efter 16 runder
BIG DATA

Med 6 mål i Odensekampen er holdet nu over sidste års gennemsnit på 3.73 mål per kamp i de sidste 5 kampe og gennemsnittet efter de to første spillerunder (3.56) og nærmer sig også sidste års niveau.

I det defensive har holdet kun lukket 10 mål ind i de sidste 5 kampe, men totalt er der lukket over 3 mål ind pr. kamp.

Der er også ved at komme styr på effektiviteten. Scoringsprocenten er over den forventede på 11,8% og en stærkt spillende Lillie gjort, at redningsprocenten også nærmer sig de forventede 89,2%.

Holdet fortsætter med at tage få udvisninger, og der er nu ikke scoret mod dem i boxplay i 10 kampe (heraf en CHL-kamp). Udnyttelsen af powerplaysituationer er lidt under de forventede 20%.

Med 5 points i de sidste 2 kampe er Shane Hanna rykket godt op på Top 5 og topper både point- og assistlisten for de sidste fem kampe.

Marcus Olsson, der tidligere på sæsonen scorede i seks kampe i streg, har nu ikke scoret i de seneste fire kampe og er gledet ud af Top 5 for de sidste fem kampe. Her er Lucas Andersen og Anders Poulsen nye på listen.

En af årsagerne til, at Shane Hanna er på toppen af pointlisten er, at han har flest afslutninger på mål. Med to mål i de to seneste kampe er både Nikolai Gade og Lucas Andersen skudt sig ind på listen over bedste scoringsprocent.

Thomas Lillie overhalede endelig Jon Lee-Olsen i kampen om den bedste redningsprocent, men kun med 0.07%.

TJ Moore topper stadig +/-listen, men det har været lidt sløvt de sidste kampe. Her er Shane Hanna derimod godt kørende med +4 alene i de to sidste kampe.

William Boysen er også stærkt spillende pt. En dårlig start betyder dog, at han stadig er med på Top 5 listen over dårligste +/-, men i de sidste fem kampe har han været +2, dermed overlader han værdigheden med dårligst +/- til Frederik Høeg og Joachim Holten Møller i fællesskab.

Lidt overraskende er Simon Fredriksson også havnet på listen over dårligste +/- efter nogle dårlige kampe på de seneste.

Udvisningslisten er uændret.