BIG DATA efter 17 runder

BIG DATA

Et nederlag i gårsdagens topopgør i Ålborg, hvor det ellers stor 3-3 frem til 4 minutter før tid, udstillede nogle af de udfordringer som holdet har i år; for få skud på mål og for lav redningsprocent.

For eksempel havde holdet kun 8 skud på mål i de første to perioder, og generelt har vi for få afslutninger i løbet af kampene. Og Lillie lå igen langt under niveau med en redningsprocent på 83,3%.

Efter 9 ligakampe uden modstanderne har scoret i deres powerplay, så måtte vi indkassere et baglænsmål i gårsdagens kamp.

Persson topper stadig pointlisten efter to assister i går, mens Hanna med to scoringer i går gik ind på Top5 på mållisten.

I det hele tagen så er Hanna og Persson nok de to varmeste spillere på holdet pt. Pointmæssigt er Olsson gået i stå, og har ikke scoret i fem kampe.

Rosenthal og Lucia topper lister over afslutninger på mål i de sidste fem kampe, men det er kun blevet til en scoring til hver.

Begge målmænd ligger under den ønskede redningsprocent på 90%.

Førstekæden topper +/- listen. Hanna/Raskob viser stærkt defensivt spil. I den modsatte ende af +/-listen er Fredriksson gået i “udbrud”, han har nemlig været på banen på 8 udfra de seneste 12 baglænsmål i 5 mod 5. Han glæder sig nok til Pulli er tilbage på isen.