BIG DATA efter 18 runder
BIG DATA

Sæsonens første shutout og sæsonens største sejr betyder, at vi nu har scoret flere mål per kamp end i Guldsæsonen. I sæsonens første 18 kampe har vi nu scoret 3.83 mål pr. kamp, hvilket er 0.10 mål højere end i sidste sæson.

I den anden ende, er der stadig lidt at rette op på, men i de sidste 5 kampe, så har vi kun lukket 2.60 mål ind pr. kamp. Dette er tæt på de 2.55 mål vi lukkede ind i sidste sæson.

I de sidste 12 undertalssituationer har modstanderne kun scoret 1 gang, mens vi har scoret 3 gange i undertal. Så kan det ikke blive meget bedre.

Med 3 assister i dag gik Persson op på 2. pladsen i ligaen og hans holdkammerater har svært ved at følge med den fantastiske svensker.  1.44 point per kamp, det er bedre end sidste år.

Om det var landsholdsudtagelsen, der har øget motivationen hos stortalentet Rasmus Andersson vides ikke med i går blev det til 2 mål og 1 assist, og pludselig er Rasmus Andersson med på pointlisterne.

Skyd Gade skyd. 3 mål på 4 skud, det er kvalitet. Målene af Gade og Lucas Andersen sendte Green ned på 3. pladsen på effektivitetslisten.

Efter gårsdagens storsejre, så der er kun 3 mand i minus på +/- listen i de sidste 5 kampe. Totalt for sæsonen “topper” backerne Holten Møller og Fredriksson minuslisten, mens Hanna og Raskob topper den gode liste. Det virker som en yderst positiv ting, at trænerteamet valgte at sætte de to nordamerikanere sammen. Lige siden da, er det kun gået fremad.