BIG DATA efter 19 runder

Fra Grønt til Rødt.

0-6 sætter alle indikatorer fra Esbjergkampen i rødt med undtagelse af vi igen overlevede alle modstanderens powerplays. Lillies redningsprocent er nede på 85,3% i de seneste 5 kampe, og totalt for sæsonen er 87,9% heller ikke imponerende. I forhold til sidste år, så er vi bedre i boxplay og har en højere scoringsprocent.

Men en målløskamp, så er der ingen ændringer på topscorelisterne.

Hanna og Raskob fortsætter i toppen af listen over flest afslutninger på mål. Med trioen Gade/Andersen/Green fortsat, har den højeste scoringsprocent, desværre har de ikke så mange afslutninger på mål. Derfor er det kaptajnens 30,6% der har størst betydning for holdet med 11 scorede mål.

Efter tirsdagens nederlag, så ligger Thomas Lillie nu under Jon Lee-Olsen i redningsprocent.

Seks baglænsmål i 5 mod 5 betyder, at de fleste spillere gik fra banen med en forringet +/- statistik. Bemærkelsesværdigt er at Boysen, der startede sæsonen dårligt, er at finde på top5 på pluslisten for de seneste 5 kampe. Den positive formkurve, udløste først en landsholdsplads og derefter en plads i kæden med Lucia og Moore.

Mest bemærkelsesværdig mht udvisninger, er hvor få udvisninger vi har tager i år. Efter 19 kampe har vi kun spillet undertal i 53 tilfælde, og modstanderne har kun scoret 7 gange (mens vi har scoret 3 gange i undertal). Totalt har vi spillet 1 time 33 minutter og 16 sekunder i undertal (2 minutter og 36 sekunder i 5 mod 3). I den anden ende har vi været i overtal i 73 tilfælde og scoret 14 mål (modstanderne har ikke scoret mod os i powerplay). Den totale tid i overtal er 2 timer 4 minutter og 46 sekunder (3 minutter og 14 sekunder i 3 mod 5).