BIG DATA efter 20 runder
En sikker sejr i Odense tænder flere grønne indikatorer. Vi scorer nu flere mål pr. kamp end sidste år. Scoringsprocent og penalty killing er også bedre end sidste sæson.

Persson er stadig på toppen med 28 points i 20 kampe, hvilket giver ham en 4. plads på metalligaens pointliste. Olsson topper listen over flest scorede mål (12), kun overgået at Johan Skinnars, Herlev med 13 mål.

Hvor begge svenskere har kørt godt hele sæsonen, så er en startet lidt træt for de nye nordamerikanere, men nu begynder de, at puste de to svenskere i nakken. TJ Moore har scoret 4 gang i de sidste 5 kampe og Raskob har leveret 8 point i de sidste 5 kampe.

Andersson har fordoblet sine scoringer fra 3 til 6 i løbet af de sidste 5 kampe og er også godt kørende efter en hård sæsonstart.

Shane Hanna er stadig den mest afsluttende spiller.

Andersen, Olsson og Moore øgede alle deres scoringsprocent efter scoringer i Odensekampen, der iøvrigt havde seks forskellige målscorere.

Selvom Lillie havde en redningsprocent på 92% i gårsdagens kamp, så ligger han totalt kun på 87,9%.

Gade og Boysen er begge +3 i de seneste 5 kampe, dermed bevæger sidstnævnte sig langsomt med sikkert væk fra “toppen” af minuslisten.

Efter en del gode kampe, så er der kun 3 spillere, der har negativ +/-statistik i de sidste 5 kampe.