BIG DATA efter 24 runder
Så er vi klar med den almindelige BIG DATA opdatering. I morgen kommer den store Midtvejsanalyse med masser af detaljer.

Efter dagens sejr over Odense, som var ved at gå helt galt, men alligevel endte med 3 point på kontoen. Der var hjemmebane debut til Patrick Hechmann Møller, der til dagligt spiller på 1. divisionsholdet.

Kaptajn Olsson leverede 3 point i dag og deler 1. pladsen for de sidste 5 kampe og nærmer sig Persson, der pointmæssigt står lidt stille for tiden (1 assist i 4 kampe)

Rasmus T. Andersson udgik med en skadet skulder i fredags og var ikke med i dag, det betød at Olsson overtog ham 5. plads over flest afslutninger. Rasmus’ skade forventes at være kortvarig.

Rosenthal er mest træfsikker i de seneste 5 kampe med 2 mål på 5 afslutninger.

Lee-Olsen vogtede målet med redningsprocent på 87,5%. Udover et drop på Odense’s 2. mål, så var det en godkendt præstation i en svær kamp, hvor flere spillere ikke tog deres forsvarsopgaver alvorligt.

Rosenthal er ikke bare det mest effektive spiller pt, han har også den bedste +/- statistik på holdet efter en +2 præstation i dag, samtidig med at Shane Hanna gik fra banen med -2 og Willie Raskob -1, dermed gik Rosenthal forbi de to backer.

Shane Hanna, der normalt ligger højt på +/- statiststikken indtager pludselig 1. pladsen på -listen, muligvis på grund af mange spilleminutter pr kamp.

Med to udvisninger i dag listede Persson ind på top 5 over de mest udviste spillere i de sidste 5 kampe. Den første udvisning kom efter en fejlpasning i angrebszonen, der medførte en friløber til Odense som de scorede på, undervejs blev der dømt en udvisning i forsøget på at forhindre scoringen. Den anden kom også efter et pucktab med 2 minutter tilbage af kampen, hvilket betød 4 mod 6 i den sidste del af kampen, heldigvis formåede Odense ikke af score.