BIG DATA efter 28 runder
Ingen hjælp fra Schulze og Green. Anden nedsmeltning på 8 dage. Først 2-8 i Frederikshavn og nu 2-7 på hjemmebane mod Herlev. I de sidste 5 kampe er det kun blevet til en sejr og det var en kneben etmålsejr på hjemmebane over bundproppen fra Odense.

Det er ikke så meget at sige, udover at det meste ikke fungerer, om det alene er en kombination af en smal trup og et hårdt kampprogram vides ikke, men det må være op ad bakke for trænerteamet, inden det går løs i Esbjerg på fredag.

Persson bød ind med -2 og yderligere 2 minutter i straffeboksen. I de første 18 kampe lavede han 26 point, nu er det blevet til 4 point i de sidste 10 kampe. Dette formdyk trækker hele kæden ned og betyder endvidere, at vores powerplay også er holdt op med at producere. Han er en af nøglerne til at løse krisen.

En anden nøgle er målmandsposten. Det kan godt være, at der skal backcheckes mere hjemad banen, men målmændene skal også producere. Vi håbede på, at Herning-kampen var et vendepunkt for Lillie, men igen i går var redningsprocenten helt i bund. Trænerne er nødt til at prøve Jon Lee-Olsen på fredag.

Alle ved, at når Joachim Holten-Møller dukker op på listen over spillere med flest skud, så er der nogle andre der skyder for lidt. Hvor der Hanna, Boysen, Olsson på denne liste?

Eneste spiller på + i de sidste 5 kampe er nu TJ Moore, der sammen med Lucas Andersen virker som de to eneste forwards, der leverer i øjeblikket.