BIG DATA efter 30 runder
Efter en meget hård december blev det endelig til en sejr i går over Rødovre. Ikke på brilliant spil, men med fokus på defensiven, og missionen lykkedes, Rødovre gik fra banen uden at score. Dermed har vi nu spille 95 minutter uden modstanderen har scoret, og Lillie har reddet de sidste 35 skud.

Offensivt halter det stadig, målscoringen er nede på 2 mål i snit i de sidste 5 kampe, primært på grund af en lavere scoringseffektivitet, idet vi ligger på et godkendt antal skud på mål.

Special teams statistikerne er meget dårlige. I de seneste 5 kampe er powerplayudnyttelsen nede på 10,5% og penalty killing på 73,3% – Langt under et godkendt niveau.

Persson har været en af de spillere, der ikke har leveret som forventet i december, i går var han så ikke i opstillingen, så meget tyder på, at den lille tekniker har været småskadet i hele december måned.

Også Shane Hanna, der startede sæsonen stærk er forsvundet ud af top5 på pointlisterne for de seneste kampe.

Jon Lee-Olsen fik chancen i Esbjerg, efter flere dårlige kampe af Thomas Lillie, men resultatet var 4 baglænsmål på 11 skud og en redningsprocent på 63,6%.  Dermed er Lillie nu bedste målmand med en redningsprocent på 88,0% – Den dårligste af alle førstemålmænd i ligaen.

Mario Lucia er nu eneste mand med “+” på +/- statistikken i de senste 5 kampe. Gade og Holten Møller topper “-” listen.

Holdet har kun taget 2×2 minutters udvisning i de seneste 2 kampe. Begge gange har det været William Boysen, der har måttet en tur i boksen.