BIG DATA efter 31 runder
To sejre over Rødovre i mellemdagene giver nyt håb. Spørgmålet er bare om det var Rødovre der er reelt dårlige eller om Hjalmarsson har fået vent skuden. Det for vi at se når Sønderjyske kommer på besøg på fredag.

Med ændringerne i kæderne og mere fokus på det defensive spil, så er der ikke score mod os i 2½ kamp. Vi har også haft overvægten i skudstatistikken i de sidste fire kampe, men effektiviteten er desværre ikke fulgte med.

En anden væsentlig faktor i de dårlige resultater er, at vi ikke udnytter vores powerplay-muligheder i samme udstrækning som tidligere i sæsonen.

Det er tæt i toppen af pointlisten og med Persson skadet, så kan han let miste førstepladsen efter fredagens kamp mod Sønderjyske. Boysen og Andersen viser god form i øjeblikket og begge ser ud til at få mere ud af spillet i de nye kædeformationer. Men med 12 mål i de seneste 5 kampe, der er ikke nogen, der imponerer på pointlisterne for nærværende.

Lucas Andersen fortsætter med at imponere som sniper. Hans 10 mål er scoret på kun 31 skudforsøg. Der var lidt tilvendingsproblemer til seniorishockey i starten af sæsonen, men lige nu er han en af de bedste offensive kræfter på holdet.

Lillie er efter at have holdt nullet i 155 minutter på en højeste redningsprocent (91,9%) for de sidst spillede 5 kampe i hele sæsonen. Lad os håbe, at han er ved at finde formen fra slutspillet sidste år.

Der er stadig nordamerikansk på toppen af +/- statistikken, hvor Rosenthal er eneste dansker. Fredriksson er efter en dårlig periode godt kørende og er +3 i de sidste 5 kampe.

På udvisningssiden fortsætter vi med at tage meget få udvisninger, kun 7×2 minutter i de sidste 5 kampe.