BIG DATA efter 32 runder
Efter Rødovre’s nederlag til Odense og vores nederlag til Sønderjyske, så kan man godt frygte, at det bare er Rødovre, der er virkelig dårlige og ikke os, der er kommet ud af krisen.

Persson var tilbage i startopstillingen efter at have været væk i Rødovrekampene, men gik fra banen pointløs.

I forbindelse med kædeændringerne, så er Raskob og Holten Møller dannet par i de seneste kampe, mod Sønderjyske gik det helt galt da Raskob tre gange mistede pucken i opspillet med efterfølgende Sønderjyskescoring. Lidt de samme fejl vi så fra Raskob i starten af sæsonen da han dannede par med Fredriksson. Dette sker sandsynligvis fordi Raskob så bliver den offensive back, der skal føre spillet frem, og her er han alt for chancebetonet. Derimod har Raskob leveret gode resultater med Hanna, hvor det så primært er Hanna, der står for opspillet.

Der er noget at tænke over inden morgendagens kamp mod Frederikshavn.

En pointløs Persson betød, at Moore indhentede Persson i toppen af pointlisten. En listen hvor mange importspillere brillierer med deres fravær. Derimod er det rart at se Andersen, Boysen og Schulze på denne liste, måske er tiden inde til at give de unge mere spilletid.

Lucas Andersen topper effektivitetslisten, og er pt holdet bedste spiller. Efter to shutouts var Lilie igen tilbage til det meget lave bundniveau. Han gik fra isen med en redningsprocent på 78% efter kun at have reddet 14 skud ud af 18 (den sidste mål blev scoret i tom kasse).

Minus 3 til Raskob og Holten Møller – ikke en god dag på kontoret.