BIG DATA efter 33 runder: Moore skyder, men Andersen scorer
Lucas Andersen

Lucas Andersen har været den mest producerende spiller i de seneste fem kampe.

Se hvordan Andersen og holdkammeraterne fra Rungsted Seier Capital klarer sig i de øvrige statistikker her:

Der er over de sidste fem kampe lukket færre mål ind, end der statistisk set er gjort over hele sæsonen. Det er dog de to Rødovre kampe, der trækker snittet ned, da de øvrige tre har været over snittet.

Dette kan måske gå, hvis man bare scorer flere mål, men kun i den ene kamp mod Rødovre har man scoret flere end to mål. Så offensiven har haltet, mens det samme må siges om defensiven på nær de to kampe mod Rødovre.

Lige nu lukkes der næsten et mål mere ind i snit, end der gjorde sidste sæson. Når skudeffektiviteten er nede på 7,6% over de seneste kampe, så er det svært at få point.

Andersen topper produktionslisten

Lucas Andersen har været den skarpeste Rungsted-spiller i de seneste fem kampe, hvor det er blevet til fem point.

Andersen er dog stadig noget fra den interne top fem, men fortsætter produktionen i den resterende del af sæsonen, så kan han komme tæt derpå.

Måske allerede en man nu bør forsøge at få papir på til den kommende sæson?

Ellers har det været småt med point fra de forskellige Rungsted-spillere i de seneste fem kampe. Andersen er eneste spiller, der over de fem kampe holder et point i snit.

Mattias Persson er eneste Rungsted-spiller, der efter 33 kampe holder et point i snit. Persson er på 31 point for 31 kampe, mens TJ Moore, Marcus Olsson, Mario Lucia og Shane Hanna følger tæt derefter.

Jokke runder skarpt hjørne

Der bliver længere og længere mellem Rungsted Seier Capital-spillerne med en positiv +/- statistik.

Med -6 i de sidste fem kampe er Joachim Holten Møller røget ned på -20 for denne sæson. Ifølge de tilgængelige statistikker på Eliteprospects så har Holten Møller aldrig været under -7 på en sæson. Sidste sæson var Joachim Holten Møller +13 i grundspillet.

Mario Lucia toppper stadig den interne +/- liste med +9, men det tynder ud med spillere i plus.

Selvom Lucas Andersen har været den mest producerende spiller i de sidste fem kampe, så har det ikke fået den unge forward i plus endnu. Med -10 er det kun Frederik Høeg og Joachim Holten Møller, der har en dårligere +/- end Rungsteds pt. skarpeste mand.