BIG DATA efter 36 runder: Måltørke hos pointkongerne
2-6, 1-6 det hele lyder lidt som en dårlig Frederik Fetterlein-kamp.

Der kommer ihvertfald ikke point på kontoen selvfølge Direktør Friberg bliver ved med at sige, at resultaterne ikke afspejler spillet på banen. Herfra redaktionen håber vi på, at det alene er et forsøg på at tale krisesnakken ned, vi håber at man tager det mere alvorligt bag lukkede døre. Der er i den grad brug for coaching, og på at få bygget selvtilliden om.

Pointkongerne holder ferie

Kun Hanna og Moore har scoret i 2 ud af de seneste 5 kampe. Olsson, Lucia, Persson, Rosenthal, Andersson, Andersen og Green. Dermed er det kun blevet til 12 scoringer i 5 kampe.

Som nævnt i flere af de tidligere BIG DATA så følger holdets succes ofte Perssons succes. Det må være en af nøglerne til at få gang i produktionen igen. Persson lavede i de første 20 kampe 5 mål og 23 assists. I de sidste 16 kampe er han noteret for 2 mål 2 assists.

Første spiller runder 100 skud på mål

Med 3 skud på mål mod Ålborg, så blev TJ Moore første mand på 100 skud. Rosenthal hænger lige med i top5 efter de 4 nordamerikanere, men der er løstkrudt i Bauer-staven. Scoringsprocenten hedder i år 15,1% i sidste sæson scorede Rosie på 22,5% af hans skud. Det bliver også kun til 2,0 skud per kamp, i sidste sæson blev det til 2,8 skud pr kamp.

Begge keepere ligger og roder på ca 80% i redningsprocent, totalt for sæsonen ser det heller ikke godt ud. Den skal op, hvis der skal point på kontoen.

Kun 5 mand i “plus”

At det kører skidt kan ses af plus/minus-statistikken. Kun Schulze og Nistrup er i plus i de sidste 5 kampe og kun 5 spillere er i plus for sæsonen. Raskob, der på et tidspunkt første statistikken på +12 er efter Ålborg-kampen på -1.

Af de 23 mål som modstanderne har scoret mod os i de sidste 5 kampe er 20 scoret i 5-5 (efter af dem godt nok på straffeslag).