BIG DATA efter 37 runder: Raskob svarer igen
En kamppause på en uge gjorde godt.

For første gang i lang tid havde Hjalmarsson 4 angrebskæder til rådighed og det kunne ses på spillet. Kædeformationerne var tilbage til dem vi startede sæsonen med og det gav pote.

Men en enkelt god kamp rykker ikke vildt på teamstatistikkerne; vi scorer de mål vi skal, så det er fortsat den defensive del, der skal være fokus på, i de to kommende kampe frem mod Final4 weekenden.

Kamp om topscorerværdigheden

3 mand er fortsat á point i på topscorerlisten, alle 3 leverede 2 point i gårsdagens kamp. Shane Hanna og Rasmus T Andersson ser ud til at have den bedste formkurve.

Lucas Andersen er stadig den mest effektive spiller

Med 8 mål på 39 skud, har Lucas Andersen den bedste scoringsprocent. Topscoreren fra sidste år er måske ved at vågne, i går scorede Rosenthal 2 gange på 2 forsøg, man kunne håbe på at der er lidt flere kasser på vej.

Thomas Lillie leverede en redningsprocent på 95,5% i går, der blev leveret på en perfekt præstation i målet og godt hjulpet af en fokuseret defensiv.

Raskob svarer igen

Inden gårsdagen kamp var Raskob -7 i de sidste 5 kampe, men han svarede igen med +4 og en fejlfri indsats i går, også Holten-Møller (+3) gjorde det godt på backsiden.

I angrebet var kæden med Lucia, Moore og Rosenthal (alle +3) den kampafgørende faktor mod Frederikshavn.