BIG DATA efter 38 kampe: Shane Hanna ny topscorer
Kampen i Herning blev en tæt kamp og et beskedent nederlag.

Dermed står vi med 6 point i de sidste 5 kampe før aftenen sidste kamp før Final4. Som stillingen ser ud i øjeblikket, så bliver det en rigtig 6-points kamp i aften, da det efterhånden ser ud til, at vi skal kæmpe mod Esbjerg og Frederikshavn om 4. pladsen.

Det er stadig det defensive spil, der skal forbedres hvis vi skal arbejde os op i tabellen.

Hanna i top

Men Persson hjemme i Malmö, så spillede Shane Hanna sig op på topscorelistens førsteplads med 2 assister, dermed har han lavet 9 point i 5 kampe, Rasmus Andersson, virker også godt kørende frem mod Final4, han har lavet point i de seneste syv kampe. Derimod er Lucas Andersen, der ellers var godt kørende i starten af januar godt i stå med kun 1 point i de seneste fem kampe.

Raskob op på 100 skud

Han var hentet ind som sæsonens powerplayback, og det kommer også en del skud fra Raskob, men det er ikke mange, der finder netmaskerne. Efter 38 runder har han en scoringsprocent på 6%.

Derimod kan man håbe på, at Rosenthal er ved at finde formen, han har ihvertfald 33,3% i scoringprocent i de seneste fem kampe.

Bredden tabte til Herning

Herning kampen blev dyr for 3. kæden der var inde på samtlige baglænsmål, mens Lucia, Moore og Rosenthal kunne gå fra banen med +2, dermed topper de 3 plus-statistikken for de seneste fem kampe.