BIG DATA efter 39 runder: Endelig en GRØN kamp
Endelig en kamp med alle indikatorer i GRØNT. Faktisk er det første kamp i sæsonen hvor alle indikatorer er grønne i forhold til resultaterne i sidste sæson, og kun anden gang, hvor alle indikatorer er grønne i forhold til forventningerne til denne sæson. Det kunne ikke være en bedre generalprøve inden weekendens Final4.

Hanna udbygger

Med 3 point i gårsdagens kamp, så udbygger Hanna forspringet til forfølgerne på topscorerlisten. Det er blevet til 9 point i de seneste 5 kampe, hvor også Andersson, Moore og Persson laver 1 point i gennemsnit pr. kamp. Andersson har faktisk 1 point i gennemsnit i de sidste 10 kampe, så flere spillere begynder at vise en god formkurve.

Moore øger effektiviteten

En anden spiller der viser storform er TJ Moore, der dels har flere afslutninger på mål dels har en høj scoringsprocent med 17 skud og 4 mål i de sidste 5 kampe.

Lillie leverede i går en redningsprocent på 90,9%, til trods for at Esbjerg scorede 2 gange på deres første 5 forsøg. I den sidste 5 kampe er Lillie’s redningsprocent på 85,2% pga dårlige kampe mod Sønderjyske og Ålborg. Ser vi isoleret på de tre sidste kampe, så er redningsprocenten på 91,7%, så formpilen peger i den rigtige retning.

Bredden matcher ikke konkurrenterne

I søndags var tredjekæden -3 og igen i går gik flere af 3/4- kædespillerne fra banen med -1. Dette må være til fokusområde for trænerteamet.