BIG DATA efter 44 runder: Det offensive spil er slutspilsklar
Endnu en solid kamp, hvor alle parametre i forhold til forventningerne til sæsonen er grønne, med undtagelse af powerplayet, hvor det ikke lykkedes at score på de to forsøg, som kampen bød på.

Totalt set for sæsonen og for de seneste 5 kampe, så fungere special-teams bedre end forventet. Vi scorer også flere mål end forventet, men vi når ikke helt niveauet fra sidste sæson.

Det er den defensive side, der halter. Vi tillader modstanderne for mange skud og samtidig er målmændenes redningsprocent også lavere end i sidste sæson. De to ting kombineret, betyder flere baglæns mål.

Lillie er dog ved at finde formen, igen i går lå han over 90% i redningsprocent.

Persson rykker på topscorelisten

Med 1 mål og 2 assist så rykker Persson opad på topscorelisten og da Shane Hanna, efter 7 kampe i træk med point, gik pointløs fra banen, så er der nu kun 3 point op til førstepladsen for Persson.

I det hele taget var det “svenskerkæden” der skaffede sejren i går med 3 forlænsmål og ingen baglænsmål. Førstekæden spillede 1-1, men trediekæden igen tabte, denne gang 0-1.

TJ Moore i top

TJ er den spiller der afslutter flest gange på holdet, i går blev det til 5 afslutninger, men ingen mål. For sæsonen har han en godkendt scoringsprocent på 16,5% med for de sidste 5 kampe er scoringsprocenten på sølle 5,6%.

Lillie leverede i går en redningsprocent på 91%, og det er dette niveau der skal leveres i de resterende kampe og i Playoff hvis holdet skal klare sig godt.

Bredden taber kampene – eller er det trænerbænken?

Som skrevet tidligere så tabte trediekæden 0-1. Resultatet af de sidste 5 kampe 0-6!!!! 5 af modstanderne 6 mål ser scoret af modstandernes første- eller andenkæde, derfor mener vi på Champagnebugten, at pilen peger på trænerteamet, der simpelthen ikke får matchet kæderne ordentligt i løbet af kampene.

Det positive i går var at vi vandt 5-mod-5 kampen, hvilket har været et problem i de seneste kampe.