BIG DATA efter 47 runder: En tom fornemmelse….
0-3…. ikke den bedste optakt til slutspillet. Dermed er det afgjort, at vi møder Frederikshavn i kvartfinalen. Sidste spillerunde afgør om vi har hjemmebanefordel eller ej.

Men lige nu er BIG DATA jo helt lige meget.

Med Corona-virussens indtog i sportens verden og foreløbig to spillerunder uden tilskuere, så der fokus flyttet. Mandag tager klubberne beslutning om hvorledes slutspillet skal afvikles.

Skal man spille efter det planlagte slutspil, uden tilskuere, skal man holde en pause og spille bedst af 5 eller 3 kampe, skal man aflyse slutspillet og tildele medaljer efter stillingen i grundspillet – mulighederne er mange men ingen af dem er gode.

Som tilskuer, så er gassen gået af ballonen. Som klub, er der en masser økonomi, der kommer til at gøre rigtigt ondt. Som spiller, så kan man se frem til kampe i tomme haller, der er nok lidt svært at finde motivationen uden at blive supportet af sine fans.

Man sidder tilbage med en tom fornemmelse. Det er nu det hele skal kulminere; marts og april er jo de to vigtigste ishockeymåneder.

Herfra kan man kun anmode om, at man for eksempel tillader 10-20% af kapaciteten til kampene fordelt ligeligt i arenaen og at man får lov til at streame alle kampe, så man har mulighed for at følge sit hold – I vores optik er et slutspil uden tilskuere fuldstændigt ligemeget hvis kampene ikke streames – så kan man lige så godt aflyse det hele.

Det er en tung beslutning som klubberne skal tage i morgen ;-(