BIG DATA – Part 1 – Overall statistics – Points, Goals and Scoring Efficiency
Grundspillet er slut og det er tid til Champagnebugten.dk’s gennemgribende analyse af holdet og spillerne og ikke mindst de mulige kvartfinalemodstandere. Vi har valgt at opdele analysen i 8 dele, som vi offentliggør i løbet af den kommende uge.

Første del omhandler det overordnede holdstatistik.

Inden sæsonen vurderede Champagnebugten.dk hver spiller og dette sammensatte vi til en overordnet forventning til holdet. Vores forventning blev en 5. plads med en målscore på 128-108 og en pointhøst på 62 point (Faktisk er 62 point præcis det pointtal som tabellens nummer 5 Esbjerg endte på). Præstationerne har derfor langt langt over overgået forventningerne.

Vi vil løbende i de kommende artikler komme med analyser på hvorfor holdet præsterede langt over forventet. Disse analyser er alene faktabaseret.

Enhver der har fuldt holdet, vil også kunne se, at andre faktorer; så som holdsammensætningen, kemien blandt spillerne med mere også har spillet en stor betydning. Ud fra Champagnebugten.dk’s informationer, så er spillerbudgettet faktisk reduceret ca. 500.000 kr. i forhold til foregående sæson, så der er ikke tale om at købe sig til succes. Et professionelt arbejde med at sammensætte truppen er en kæmpe grundsten i sæsonens succes.

Næste væsentlige faktor er, at vi i foregående sæson havde et utal af skader (169 skadesdage). Faktisk kun Morten Jensen, Nikolaj Rosenthal og Jake Hansen samt de to keepere, der spillede samtlige kampe. I denne sæson har vi været forskånet for dette (Hvis vi ser bort fra TC og Jon Lee-Olsen’s skader), så har vi kun haft 56 skadesdage. Kun fem spillere, har været væk mere end 5 kampe og kun Rasmus T. Andersson har været væk i mere end 10 kampe.

There’s more BIG DATA – Part 1 – Overall statistics – Points, Goals and Scoring Efficiency ahead! Just click “Next” below!

Page 1 Page 2