BIG DATA: Sæsonevaluering I – Holdet – Sæsonen er “Godkendt”
Hermed følgender den første af fem artikler, hvor vi vurderer præstationerne i grundspillet.

Inden hver sæson vurderer Champagnebugten hvor langt holdet kan nå baseret på den spillertrup som den sportslige ledelse har valgt. Det gør vi ved at estimere hver spillers pointhøst i den kommende sæson. Det er disse data, som vi bruger til at evaluere sæsonen udfra i de kommende artikler.

BIG DATA Sæsonoptakt

Sæsonen er “Godkendt”

I år lavede vi også en samlet vurdering af alle holdene i Metalligaen, hvor vi vurderede holdet til en 3/4 plads udfra de trupper som holdene startede sæsonen med.

Vores estimat ligger ikke langt fra slutstillingen i ligaen.

Champagnebugten vurderer Rungsteds mesterskabchancer

Vi har gennem sæsonen løbende målt holdet op mod de forventninger, som vi opstillede inden sæsonstart, og det ser ud til at vore estimater var ret gode.

Holdet sluttede 1 point over vores forventning og lavede 5 mål mere end forventet.

Defensiven skuffede med 28 baglæns mål mere end vi havde estimeret. Årsagen var primært, at målmændene ikke holdt redningsprocenten fra den forrige sæson – Vi kommer til at behandle dette i de kommende artikler.

På plussiden var en højere scoringseffektivitet end forventet og specialteams-spillet, hvor holdet imponerede i penalty killing igennem hele sæsonen med en overlevelsesgrad på 86,7%  – tæt på perfekt.

Totalt set, så vurderer vi sæsonen pointmæssigt som godkendt. Der blev hverken leveret mere eller mindre end forventet.

I morgen følger vores vurdering af målmændene.