BIG DATA – Status efter 5 kampe.
Vi introducerede allerede vores analysepakke efter afsluttet pre-season. Nu følger den første analyse efter fem spillede kampe. Datagrundlaget er selvfølgeligt lidt spinkelt, da vi ikke er så langt inde i turneringen. Næste analyse vil komme efter der er spillet 10 kampe.

Målmændene

Lad os starte på målmandsiden.

Kevin Lindskoug, der stod en fin pre-season, har ikke magtet at holde niveauet i de tre kampe, hvor han har vogtet målet og ligger langt under, hvad der forventes af ham. Han indtager faktisk sidstepladsen blandt målmænd, der har stået en hel kamp i ligaen.

Lige modsat er det for Sebastian Feuk, der lukkede mange mål ind i pre-season. Han holdt flot nullet i Ålborg og lukkede derefter kun et mål ind i Hvidovre (i en tre mod fem situation). Spændende at se hvordan duellen om pladsen mellem stængerne udvikler sig.

Backerne

På backsiden ser det sølle ud med hensyn til antal opnåede point. Kun Marco Illemann er over det gennemsnit, som Champagnebugten har vurderet, at spillerne kan opnå i sæsonen. Og det er alene forbi, at vi kun har vurderet ham til at opnå tre point i hele sæsonen. Så angrebsmæssigt, er der dumpekarakterer over hele backlinjen.

Kigger vi på +/- statistikken, der beregnes på mål scoret i EQ (altså lige mange spillere på isen fra hvert hold) og BP (hvor holdet er i undertal), så kan vi se, at halvdelen af de 12 mål der er scoret imod os, er scoret, når modstanderne er i Powerplay.

Tre backer (Nash, Jensen og Røndbjerg) har endnu ikke lukket et baglæns mål ind i EQ i fem kampe. Hvilket må siges at være klart godkendt. Christoffer Lindhøj har været på isen på fire ud af seks mål scoret imod os og har kun været på banen ved et scoret mål. Det giver Lindhøj pladsen som dårligste spiller i +/- statistikken. Holten Møller er den back, der har været på banen på flest scorede mål (seks), mens Røndbjerg og Nash har bedst +/- på +4.

På angrebssiden er alle spillere i ”+” på +/- statistikken. Kun Marcus Nielsen har -1. Hvilket skyldes et mål Rødovre scorede, mens Marcus var inde som back sammen med Lindhøj.

Forwards

I angrebet har fjerdekæden har gjort, hvad der forventes. Der er ikke scoret mod dem i de første fem kampe.

Mest succesfulde i angrebet efter fem spillede kampe er tredjekæden med Rosenthal, TC og Alexander Jensen. De har været på banen på syv af 11 mål scorede mål i EQ og BP. Hvilket er outstanding, og viser, at Rungsteds bredde i angrebet, ser ud til at kunne blive en af de succesfulde faktorer i dette års turnering.

There’s more BIG DATA – Status efter 5 kampe. ahead! Just click “Next” below!

Page 1 Page 2