Bliver det tre på stribe til Rungsted?
Thomas Lillie
Thomas Lillie + Shane Hanna, Rungsted Seier Capital.

Bliver det til tre sejre på stribe, når den står på et gensyn med sidste sæsons kvartfinalemodstandere?

Rungsted Seier Capital tager imod Herlev Eagles i en kamp, der kan sende de danske mestre op i top fire – på trods af lidt startvanskeligheder i titelforsvaret.

Never change a winning team

Siden kæderne blev ændret – og Juuso Pulli blev tilføjet holdet, er det blevet til to sejre ud af to mulige.

Det er derfor meget fristende at tro, at kæderne kører videre i samme formation, når Herlev Eagles besøger Bitcoin Arena.

Spørgsmålet er til gengæld, om det bliver til et gensyn med Thomas Lillie i målet, efter Jon Lee-Olsen stod den sene fredagskamp i Frederikshavn.

LÆS MERE: Dagens spil: Rungsted Seier Capital – Herlev Eagles

Fortsætter dominansen

Statistikken taler sit klare sprog: Rungsted Seier Capital har overtaget, når det gælder Herlev Eagles.

Det overtag skal gerne fortsætte, også selvom det er tidligt på sæsonen, hvor Herlev typisk kommer med alt, hvad de har.

Alt hvad Herlev har, indebærer især en masse istid til førstekæden med Brett Thompson og co.

Kan Rungsted lukke ned for den kæde, eller begrænse deres succes, så er man et stort skridt på vejen mod den tredje sejr i træk.

Her kan det være en mulighed at sætte svenskerkæden på den kæde.

Selvom Mattias Persson bidrager med meget offensivt, så har svenskerkæden vist sig markant stærkest defensivt, når vi ser på +/- statistikken.

Den virker også som et bedre bud på et match med Thompson-kæden, end hvis man lader Rosenthal/Moore/Poulsen-kæden eller tredjekæden matche den farlige Herlev-kæde.

I et andet perspektiv så er kampen en oplagt mulighed for Rungsted Seier Capital til at lave et lille hul ned til Odense Bulldogs i bunden af tabellen.