Blog: Åreladning mon dog?
Rasmus Jensen
Rasmus Jensen, materialemand for Rungsted Seier Capital.

Da jeg i sidste uge sad og læst et opslag på Hockeytinget.dk, fik jeg nærmeste min kaffe galt i halsen, da jeg kunne se, at de skrev, at vi var udsat for en åreladning i Rungsted.

Jeg vil langt fra sige, at dette er korrekt – langt fra. Vi skriver i nu primo juni, og vi har til dato sagt farvel til:

  • Mathias Røndbjerg, Kristianstad IK, SWE.
  • Oliver True, Odense.
  • Nikolaj Krag-Christensen, Frederikshavn.
  • Morten Jensen, Kristianstad IK, SWE.
  • Charlie Sarault, Jukurit, FIN.
  • Robin Bergmann, stoppet.

Mens der er sagt goddag til:

Det er seks spillere, som på nuværende tidspunkt har forladt guldholdet. Prøv at holde det op imod hvor mange de andre klubber har sagt farvel til.Ro på

Jeg mener, at det er at tage munden for fuld at sige, at vi bliver tappet for spillere, fordi der er seks mand, der har forladt os.

Jeg finder det overhoved ikke unormalt, at der skiftes ud i truppen, især med tanke på at vi sidste sæson havde.

Her havde man et super hold med mange gode unge spillere.

Vi må som udgangspunkt gå ud fra, at man forsøger at holde på så mange som muligt fra den sidste sæson.

Mange ville måske mene, at det vil være svært at holde på spiller som Tyler Fiddler, Tim Daly og Simon Fredriksson.

Men jeg ser det lidt som en positiv ting, at der ikke er kommet noget frem om, at de har fået kontrakt et andet sted.Arven efter Jensen, Røndbjerg og Sarault

Hvis man skal se lidt på de spiller, som man har mistet, er det klart, at det bliver super svært at finde en ny Morten Jensen eller Mathias Røndbjerg.

De gode danske backer har desværre fået kontrakt andet sted.

Den eneste jeg ser som en mulighed, er Anders Koch fra Esbjerg, som ikke er på kontrakt officielt lige pt.

Nikolaj Krag-Christensen bytter i min verden lige over med manden, som vi alle sammen hadede i semifinaleserie, nemlig William Boysen.

I forhold til Lucas Andersen må man næste tro, at han skal gå ind og overtage Oliver True plads, efter han er smutter til Odense.

Charlie Sarault bliver nok dem sværeste at erstatte, da han måske var vores bedste forward sammen med Fiddler og Rosenthal.

Robin Bergmann valgte at stoppe på toppen og flyttet hjem til Sverige for at benytte den uddannelse.

En uddannelse som han afsluttede, mens har var hos os. Han bliver også en lidt svær mand at erstatte.

Ergo vi har mistet seks og fået to. Vi er i begyndelsen af juni. Der er to måneder til, at isen er klar i Bitcoin Arena.Hvor er åreladningen?

Åreladning? Nej!

Tjek eventuelt de andre klubber, der hvert år skifter minimum otte imports plus diverse danskere, inden I kaster en åreladning ned over hoved på min klub. Tak!

Jeg ville mene, at jeg kender Thomas Friberg og Morten Hagen ret godt.

Så mon ikke at de her en enkelt eller to kontrakter liggende i den øverste skrivebordsskuffe med nogle underskrifter på?

Jeg vil godt benytte lejligheden til at rose de to for ikke bare at tage og skrive kontrakt med de første importspillere, som de bliver tilbud.

Hvis de gør deres grundige arbejde, lige så godt som sidste år, så tror jeg godt, at vi kan regne med, at vi nok skal spille hockey et godt stykke ind i april.

Rasser