Blog: Endelig skete det – Rosenthal på landsholdet
Rosie på landsholdet, lå, lå, lå! Endelig! Endelig kom den landsholdsudtagelse til Nikolaj Rosenthal, som vi her på Champagnebugten har følt, har været alt for længe om at komme. Men nu er den her – og det er så velfortjent.

Der skal herfra lyde et kæmpe stort tillykke med udtagelsen til Nikolaj Rosenthal!

Mission: Accomplished!
Udtagelsen betyder samtidig, at vi her fra Champagnebugtens side kan skrue lidt ned for charmen i forhold til vores ”kampagne” for at få Rosie på landsholdet – i hvert fald for en stund. Ja, faktisk har landstræner Heinz Ehlers helt lukket munden på os på den front, da han også – som vi også tidligere har advokeret for, har udtaget Morten Jensen til en landsholdsdebut.

Med til Østrig skal også Thomas Lillie, Mathias Røndbjerg og Nikolaj Krag. Ja, sætter man Jonas Røndbjerg ind, så kan vi stille med en ren Rungsted-kæde på landsholdet.

Fuld knald på i landsholdspausen
Selv når man medregner spillere med rødder eller en fortid i Rungsted, så er det svært at komme på et dansk landshold med så stort et Rungsted-aftryk som det hold, som Heinz Ehlers har udtaget til turneringen i Østrig.

Medregner man også tidligere Rungsted-spillere, viser en hurtig gennemgang af Eliteprospects, at der til tider har været op til syv spillere, der enten spillede eller havde spillet for Rungsted. VM-trupper har også talt op til fire aktuelle Rungsted-spillere på en gang. Er der tale om en klubrekord her?

Landsholdspausen bliver ikke mindre travle af, at der med Oscar Schulze, Bertram Jelert, Gustav Green, William Nistrup og Oliver True på U20-landsholdet er hele 10 spillere, der denne gang er landsholdsaktuelle.