Blog: Rungsted er gået fra outsider til udfordrer
Rungsted Seier Capital danske mestre ishockey

Mathias Bau, Mads Christensen, Kristian Jensen, Anders Poulsen og de mange stærke danske spillere, der allerede var at finde i Hernings-trup, gjorde Herning Blue Fox til en tidlig guldfavorit.

Nogle gange kunne man endda få på fornemmelsen, at guldfesten allerede var planlagt i det midtjyske.

Bevares, Hernings trup ser også stærk ud – meget endda! Især når vi tager i betragtning, at midtjyderne indleder sæsonen med blot fire imports, hvilket giver mulighed for yderligere fire forstærkninger ude fra – indenfor lønloftets rammer. Herning slutter heller ikke sæsonen med blot fire imports, det tør vi godt love.Fra outsider til bejler

Men… Og nu kommer det helt store men… Sidder guldhjelmene stadig så sikkert på de midtjyske hoveder, som de gjorde for en måneds tid siden?

Næppe. De farvede briller sidder solidt plantet på næsen, men blå briller eller ej, så ligner Rungsted Seier Capital i den grad et hold, der på kort tid er gået fra at være en bejler til top fire til nu at være en reel udfordrer til kampen om guldet.

Vi venter stadig på, at de sidste kontrakter offentliggøres, men det må de forventes at blive indenfor de kommende par dage. Dagene omkring den 1. august er og bliver kendt som en dato, hvor der sker meget på den front, især når det gælder forstærkninger fra Sverige.

LÆS MERE: KAMPPROGRAM: DE FØRSTE TRÆNINGSKAMPE ER PÅ PLADS
Selvom Odense har hentet Dale Mitchell hjem og Herning har forlænget med Cameron Brace, så er det sparsomt, hvor mange udenlandske profiler – som i store profiler, der er kommet til Metal Ligaen. Det kan dog stadig ske.

Her har Rungsted Seier Capital rykket tidligt og stærkt, så det er blevet til et comeback til guldduoen Charlie Sarault og Tim Daly, en forlængelse med sidste sæsons Rungsted-topscorer og mest scorerende back, Shane Hanna, samt tilgang af den dobbelte svenske mester, Cristopher Nihlstorp, og senest tilgangen af Alex Wideman.

Dertil kommer, at man i forvejen har Mattias Persson og Marcus Olsson på kontrakt. En fræk og lidt flabet påstand, som næppe vil være populær alle steder på fastlandet, er, at Rungsted pt. har Metal Ligaens stærkeste besætning af udenlandske spillere.

Tilbage er blot at vente på, at de næste forstærkninger offentliggøres – og så at pucken smides til den første træningskamp fredag den 21. august mod Rødovre.