Boysen skifter til Frederikshavn
William Boysen takker af i Rungsted for denne gang, da barndomsklubben skiftes ud med Frederikshavn Whitehawks.

21-årige Boysen forlader Rungsted ovenpå sin bedste Metal Liga-sæson, hvor det blev til 25 point i 49 grundspilskampe, samt en enkelt assist i 14 slutspilskampe.

– Jeg vil gerne tage det næste skridt i min karriere, så jeg tror, at det bliver godt for mig, at der nu kommer nogle nye øjne og kigger på mig. Jeg synes, at jeg præsterede fint for Rungsted i sidste sæson, men jeg vil gerne rykke mig yderligere, hvilket jeg tror, at jeg kan i Frederikshavn, siger William Boysen i pressemeddelelsen og fortsætter:

– Jeg tror, at det bliver godt at komme hjemmefra og blive mere moden, både som menneske og ishockeyspiller. Så jeg ser meget frem til at fortsætte karrieren i Frederikshavn.

Boysen kommer til at spille med nummer 18 i Frederikshavn.

Champagnebugten vil gerne takke William Boysen for hans tid i Rungsted-trøjen og ønske ham held og lykke i det nordjyske.