Boysen vender hjem til Rungsted
William Boysen vender retur til Rungsted Seier Capital.

Rygterne, der havde kørt siden begyndelsen af slutspillet, talte sandt.

William Boysen er tilbage hos Rungsted Seier Capital efter en enkelt sæson i det nordjyske.

Dermed er der præsenteret to danske forstærkninger på en dag, efter Lucas Andersen blev offentliggjort tidligere på dagen.Vokset i det nordjyske

William Boysen tog til Frederikshavn i jagten på mere istid og en større rolle på holdet, end der var udsigt til i Rungsted.

Det blev det også til i Frederikshavn, hvor Boysen tit var at finde i andenkæden med Cam Spiro og Christopher Frederiksen.

– Jeg har været glad for min tid i Frederikshavn, og jeg føler jeg er vokset både som spiller og menneske, så det har på alle måder været en lærerig tid. Samtidig er jeg også begejstret for at komme tilbage til Rungsted som en mere komplet spiller, udtaler William Boysen til rungsted.is.Større rolle?

Hvilken rolle der venter William Boysen i 2019/2020 er dog endnu for tidligt at spå om.

Boysens comeback i Rungsted-trøjen bidrager i hvert fald en en skarp konkurrence om wingpladserne blandt de danske forwards.

– Vi er glade for, at William vender hjem til Rungsted og vi er overbeviste om, at han vil være en stærk tilføjelse til den kommende sæsons hold, udtaler Rungsted Seier Capitals direktør Thomas Friberg.De tre højreskytter

Med William Boysens comeback er der nu hele tre højreskydende forwards i truppen, hvilket langt fra er hverdagskost.

Om Boysen, Rasmus Andersson eller Lucas Andersen bliver den forward, der får den ledige plads i andenkæden efter Robin Bergman, er dog for tidligt at spå om.

En ting er dog sikkert. Der kommer til at være kamp om den plads i den kommende sæson.Nye forwards styrker backsiden

Med tilgangen af to danske forwards er det fristende at tro, at Rungsted indleder sæsonen med blot fire udenlandske forwards.

Det frigiver en importplads til backsiden, hvor man dermed kan indlede sæsonen med tre udenlandske backer på holdkortet.