Champagnebugten needs You!
Sæsonen er forbi (vi venter dog lige på at se, om Aalborg sender Rungsted i Continental Cup). Der venter nu fire opslidende sommermåneder, inden de første kampe, hvor vi atter får den flotte Rungsted-trøje at se på isen.

Sommerpausen skal dog ikke blot bruges på NHL-slutspil, VM, ferie og grillen i haven. Vi er allerede i gang med nu i gang med en række tiltag forud for den kommende sæson, og du kan være med til at hjælpe os med at støtte endnu mere op omkring Rungsted Seier Capital. Læs mere hvordan herunder:

Grafiker/multimediedesigner savnes
Hvis du er, eller hvis du kender en grafiker/multimediedesigner, der har lyst til at lægge et par timers arbejde til fordel for eliteishockeyen i Rungsted, så råb endeligt højt!

Da vores evner ikke dækker grafisk og multimediemæssigt arbejde, leder vi efter en, der kan være med til designe et Champagnebugten-logo (der kan bruges online og til print) og et par onlinebannere.

Der vil som udgangspunkt være tale om et par timers frivilligt og ulønnet arbejde her, men vi bestræber os på at skaffe lidt fryns som tak, så man går langt fra tomhændet derfra.

Har du lyst til at give en hjælpende hånd med på Champagnebugten.dk i form af andet indhold, så er du selvfølgelig mere end velkommen til at kontakte os via info@champagnebugten.dk eller ved at skrive til os på Facebook.

Spred budskabet
Siden vi lancerede Champagnebugten.dk forud for den netop afsluttede sæson og omlagde facebookgruppen POV – debat om ishockeyen i Rungsted, er antallet af følgere og like’ere af siden vokset fra lidt over 200 til at vi nærmer os de 500.

Vi vil selvfølgelig gerne have det tal endnu højere op. Ikke fordi det er fedt med mange likes. Nej, fordi at jo flere vi kan nå ud til med nyheder og budskaber om Rungsted Seier Capital, jo større kan støtten til klubben blive – og jo sjovere vil det være at gå til ishockey. Det er mange bække små, så vi vil bede jer om at hjælpe os med at skabe endnu flere bække i form af at dele siden og invitere venner og bekendte til at like eller følge Champagnebugten på Facebook.

Flere tiltag på vej
I første sæson har vi nørdet statistikker, lavet nyheder og liveopdateret fra kampene i det jyske og på Fyn, hvor der ikke er så mange, der har haft mulighed for at være med på tribunerne. Det vil vi fortsætte med i den kommende sæson! Men, vi stopper ikke her. Der er flere tiltag på vej. Vi løfter sløret for det første i løbet af denne uge. Det er et tiltag, som vi håber vil nyde stor og bred opbakning.

Hvad ønsker du?
Vi vil utroligt gerne have input fra vores følgere og læsere om, hvad de gerne vil se, se mere af eller slet ikke se på Champagnebugten.dk. Så kom meget gerne med indspark til, hvad I  gerne vil se i den kommende sæson.

De største hockeyhilsner
Teamet bag Champagnebugten