CHL: Første slag mellem de skandinaviske mestre står i Finland
Mattias Persson Rungsted Seier Capital

Rungsted Seier Capital tager i dag hul på den sidste del af Champions Hockey League-eventyret, når de danske mestre tørner sammen med de finske ditto i Finland.

Med lidt realistiske briller på, så venter der Rungsted Seier Capital en svær opgave, når de på udebane skal forsøge at slå de finske mestre, også selvom finnerne langt fra har fået en god start på sæsonen.

Gyldne tømmermænd

Gyldne tømmermænd, den svære sæson to… Kært barn har mange navne, men fælles for Rungsted Seier Capital og HPK er, at ingen af parterne har fået den håbede start på titelforsvaret.

Mens Rungsted Seier Capital ligger næst sidst med 10 point efter otte kampe, så ligger finnerne nummer ni med 10 point i 10 kampe, så uden det helt kan sammenlignes, så har Rungsted Seier Capital faktisk et bedre pointsnit end finnerne i denne sæson.

Intet på spil – hjælper friheden?

Fælles for begge parter er også, at der absolut intet er på spil forud for kampen.

Det skulle da lige være æren, da ingen af holdene har en mulighed for at gå videre til knockoutkampene i dette års Champions Hockey League.

Om friheden og fjernelsen af presset hjælper, får vi svar på i aften.

Men mon ikke, at fokus mest af alt er på at komme godt igennem kampen, så man står skarpt til fredagens vigtige ligakamp mod Rødovre?

Det er i hvert fald ikke en kamp, hvor der skal tages chancer eller satses.

Det er derfor fristende at tro, at spilletiden bliver spredt godt ud over de fire kæder.

Kampen vises på TV2 Sport fra kl. 17.55.