Dagens spil: Bookmaker tror på en nord/sønderjysk finale
Selvom Rungsted Seier Capital topper Metal Ligaen med syv-otte kampe tilbage, så er de ikke bookmakernes favorit forud for weekendens Metal Cup Final 4 i Aalborg. Her er der til gengæld en tro på, at det ender i en nord- og sønderjysk finale med SønderjyskE til at løfte den store pokal.

Det er dog lidt et spinkelt grundlag at vurdere bookmakernes samlede tiltro på udfaldet af Final 4 på, idet Danske Spil i skrivende stund er eneste bookmaker ude med odds på både en samlet vinder og de to semifinalekampe.

Oddsfordelingen på en samlet pokalsejr ser således ud:
3.25 – SønderjyskE
3.50 – Aalborg Pirates
3.80 – Rungsted Seier Capital
4.30 – Frederikshavn White Hawks

DAGENS SPIL
Dykker vi lidt ned i kampen mellem Rungsted Seier Capital og Aalborg Pirates, har Danske Spil nordjyderne, der i dagens anledning har udebane på deres normale hjemmebane. Med Rungsteds historik i Bentax Arena er det ikke svært at fortænke Danske Spil i dette. Succesoplevelserne i Aalborg har, med Rungsted-briller, været langt imellem i de senere år.

Seneste kamp i Aalborg endte med at byde på flere scoringer end ventet. Det tegnede ellers til at blive en målfattig affære langt hen ad vejen, indtil et sammenfald ramte. Herfra er der en tro på, at Rungsted Seier Capital vil angribe kampen på samme måde – og så forsøge at undgå det nedbrud, der endte med at koste kampen sidste gang.

DAGENS SPIL: UNDER 6,5 MÅL INKL. OT TIL ODDS 1.57 HOS DANSKE SPIL