Dagens spil: Rungsted Seier Capital – Esbjerg
Rungsted Seier Capital er ovenpå to sikre sejre i sæsonens to tidligere opgør og de to holds generelle formkurve store favoritter forud for sæsonens tredje møde med Esbjerg.

Det gør dog, at mange af de spil, der egentligt ligger lige til og virker ret oplagte, har odds i en størrelse, der måske ikke gør dem så attraktive. For eksempel er en af vores favoritspil i denne sæson, Rungsted-sejr + over x-antal mål i kampen, ikke en mulighed hos Nordicbet i skrivende stund.

Mens Esbjergs offensiv har været mangelfuld i store dele af sæsonen, har de alligevel fået scoret to gange i hver af de to kampe mod Rungsted. Til gengæld har den esbjergensiske defensiv også været ret så gæstfri. Der er ingen meldinger på, at Esbjergs nye NHL-back allerede får debut torsdag. Med afskedigelsen af Björklung hedder Esbjergs defensiv til kampen så: Jannik Christensen, Anders Krogsgaard, Jeppe Vinther, Anders Koch, Andreas Pedersen, Jonas Torbensen, Jonas Krogsgaard og Oliver Jessen. Lyder det som et backlinje, der vil skræmme Metal Ligaens bedste offensiv?

Dagens spil: Rungsted (hjemmeholdet) scorer over 3,5 mål til odds 1.70 hos Unibet