Dagens spil: Rungsted Seier Capital – Rødovre
Tim Daly Rungsted Ishockey

Kampene mod Rødovre har i denne sæson drillet os lidt i forhold til dagens spil. Det har især været det lave antal af mål, der er faldet i kampene, der har voldt os besvær i forhold til at ramme en gevinst.

Hvorfor har de så drillet os? Den første kamp drillede os, da vi ikke havde set, at Rungsted ville tabe i Rødovre, samt at det kun blev til en enkelt Rungsted-scoring i kampen. Kamp to drillede os, da der kun blev scoret tre mål i kampen – og kun et hold kom på tavlen.

Udfordringen består i bund og grund i, at Rungsted Seier Capital har et hold, der kan score flere mål end det – og også tit har gjort det mod bedre hold end Rødovre. Spørgsmålet er vel også, om vi ovenpå den første kamp overvurderede Rødovres offensiv.

Til kamp tre er vi ude i et lidt konservativt spil… Og så alligevel ikke igen. Vi tror på en sejr til Rungsted, der har været svære at slå i Bitcoin Arena denne sæson. Udfordringen i denne udgave af dagens spil er, som vi ser det, hvor mange mål der falder i opgøret. Ud fra det er det måske et lidt risikobetonet spil, som vi kommer med her. Valget skyldes, at vi med det tager højde for, at det kan blive en målfattigkamp, uden det behøver blive en tæt kamp.

DAGENS SPIL: Rungsted vinder med -1,5 i handicap til odds 1.66 hos Unibet.