Dagens spil: Rungsted Seier Capital – Rødovre
Der står revanche på programmet, når Rungsted Seier Capital tager imod Rødovre til sæsonens andet derby. Det er ikke kun for Rungsted Seier Capital, at der står revanche på programmet. Det gør der også for os på Champagnebugten, idet vi ramte ved siden af i dagens spil på den første derbykamp.

Det er ligaens mest scorende offensiv, der står overfor en af ligaens mindst produktive offensiver. Piller vi Rødovres 13-4 kamp mod Odense ud af ligningen, så er Rødovre det hold, der scorer færrest mål.

Selvom de ikke lukker mange mål ind, så kan Rødovre dog ikke helt matche den lyseblå bus fra Sønderjylland eller Frederikshavn i den disciplin. Spørgsmålet er blot, om Rungsted kan få låst Ridderwall op denne gang, så det ikke ender med blot en enkelt Rungsted-scoring som i det første møde.

Rungsted har i denne sæson gentagende gange revancheret sig flot ovenpå nederlag. Troen er også på, at dette bliver tilfældet, når Rødovre kommer på besøg i Bitcoin Arena.

Vi er i dag ude i et kombinationsspil, hvor vi kombinerer en Rungsted-sejr med antallet af mål i kampen. Begrundelsen er, at vi tror, at Rungsted kommer stærkt igen ovenpå nederlaget i Aalborg, samt at offensiven nok skal finde vejen til netmaskerne denne gang. Dertil lagt at Rødovre nok skal få scoret en enkelt gang eller to kommer vi frem til følgende spil:

DAGENS SPIL: Hjemmeholdet vinder + over 4,5 mål i kampen (ordinær spilletid) til odds 1.94 (NordicBet)