Dagens spilforslag: Stærk trio til derbykampen
Rungsted Seier Capital

I anledning af sæsonens første derby – og tilgangen af Alexander True, så topper vi lige dagens spilforslag med Champagnebugtens ishockey odds med flere spilforslag.

Rungsted Seier Capital er bookmakernes favorit til kampen, men oddset er faktisk ganske højt, så højt, at det giver anledning til flere spilforslag.Top mod bund

Det er top mod bund, der mødes i Metal Ligaen fredag aften. Rødovre har hjemmebanen, men det er nærmest også det eneste, der taler i tyrenes favør.

Med 8,5 point efter 10 kampe og to sejre, så ligger Rødovre sidst i tabellen. Der er dog lige det, at de blot er 0,5 point efter Odense, der har spillet to kampe flere end Rødovre.

I den anden ende af tabellen ligger Rungsted nummer to før dagens kamp med 23 point efter 10 kampe og otte sejre – her i blandt straffeslagssejren over Esbjerg i sæsonpremieren.

Statistikken efter 10 kampe er faktisk bedre, end den var i guldsæsonen.

Det har kun været Aalborg, der har kunne slå Rungsted indtil videre i denne sæson.

Rødovres to sejre har været mod Frederikshavn i anden runde, samt over Herning den 18. oktober.

I de 10 kampe har Rødovre indkasseret intet mindre end 43 mål. Så mens de holder fint trit offensivt, når vi ser på gennemsnittet, så har Rødovre holdt mere åbent hus defensivt, end Odense har gjort det denne sæson.Dagens spilforslag: 3 ishockey odds

Dagens kamp kaster tre spilforslag af sig:

Rungsted til at vinde i ordinær spilletid til odds 1.97 hos Nordicbet

Over 5,5 mål i kampen til odds 1.82 hos Danske Spil

Rungsted vinder + over 5,5 mål i kampen til odds 2.95 hos Unibet