Daly og Rungsted sænkede piraterne
Rungsted Seier Capital fortsætter sejrsstimen, selvom den nu vel tiende (eller ottende, alt efter hvordan man tæller det) sejr i træk kom i overtiden. Tim Daly scorede her det afgørende mål og sikrede Rungsted Seier Capital en 2-1 sejr i topopgøret mod Aalborg Pirates.

Slutspilshockey
Overtidssejren over Aalborg blev på mange måde en forsmag på det, der meget vel kan vente i Final4-semifinalen – og meget vel også i slutspillet. Topopgøret blev tættere end de tidligere opgør mellem sidste sæsons pokalfinalister. Få scoringer og et fokus i kampen på ikke at give for meget væk.

Kampen blev dermed noget mere målfattig, end de tidligere opgør havde været det. Kampens første føring kunne dermed blive meget afgørende. Heldigvis kom den til Rungsted sidst i første periode, hvor Robin Bergman med et drøn op i målhjørnet bragte sig i front.

Forløsningen kom i overtiden
Som man tidligere har set det i tætte topopgør, så kan special teams være ret vigtige. Det var også her, at Aalborg fik udlignet, da Tobias Ladehoff scorede i et tidligt powerplay.

Lidt atypisk for Rungsted Seier Capital så blev det kun til syv skud på mål i løbet af anden og tredje periode. Den taktiske affære skulle derfor afgøres i overtiden. Her udnyttede Rungsted Seier Capital, at Tim Daly og Mattias Persson kom af sted i en to mod et situation. Her serverede Persson på flotteste vis pucken for Daly, der sikrede sejren med 36 sekunder tilbage af overtiden.

Selvom dagen tidligere gav et pointtab på ni point, så blev forspringet til forfølgerne i toppen af Metal Ligaen alligevel hurtigt udbygget lidt igen.

Kampen i tal:

RUNGSTED SEIER CAPITAL – AALBORG PIRATES 2-1 (1-0, 0-1, 0-0, 1-0)
17.22 1-0 Robin Bergman (Joachim Holten Møller, Mattias Persson)
23.25 1-1 Tobias Ladehoff (Julian Jakobsen, Thomas Spelling) PP
64.24 2-1 Tim Daly (Mattias Persson, Tyler Fiddler)

Udvisninger:
Rungsted Seier Capital: 4 x 2 min. + 1 x 10 min. (Fredriksson).
Aalborg Pirates: 2 x 2 min.

Skud: 23-21 (13-11, 3-6, 4-4).

Tilskuere: 1.128.