Dansk forstærkning i hus!
ishockey

Så kom den danske forstærkning til Rungsted Seier Capital, som mange steder har været efterlyst. Lucas Andersen skifter fra den svenske U20 liga og Allsvenskan til Rungsted Seier Capital for den kommende sæson, hvor den 20-årige forward skal spille med nummer 71.

– Lucas er et af de store talenter i dansk ishockey. Han har repræsenteret Danmark ved fire junior VM-turneringer, hvilket i sig selv er ganske ekstraordinært. Selvom Lucas debuterede i eliteserien, inden han tog til Finland og Sverige, er det nu, at han for alvor skal etablere sig. Det har vi stor tro til, at han kan med sit kraftfulde spil. Vi er glade for at få Lucas under vores vinger, og ser frem til at udvikle ham i vores program, siger Rungsted Seier Capitals sportschef, Morten Hagen til klubbens hjemmeside.Afløser for Krag?

Lucas Andersen kan meget vel være en direkte afløser for Nikolaj Krag-Christensen, der tog til Frederikshavn.

Den 20-årige forwards evne til både at spille højre og venstre wing gør, at han giver en række fleksibilitet og muligheder, når det gælder om at dække ind og rokere rundt på kæderne i tilfælde af skader og lignende.

Dækker Lucas Andersen hullet efter Nikolaj Krag-Christensen, må det i første omgang forventes, at det bliver i tredjekæden. Lucas Andersen tilfører holdet en ekstra styrke, idet han, som Rasmus Andersson, er højreskytte. Det bliver derfor spændende at se, om Andersen også finder vej til powerplayformationerne.

I forbindelse med Bertram Jelerts forlængelse blev der annonceret, at der ville komme to nyheder på spillerfronten i denne uge. Lucas Andersen er den første. Så bliver det spændende at se, hvem nummer to bliver.Stats på Lucas Andersen

Lucas Andersen spillede i sidste sæson for svenske Karlskrona, hvor han fik sin seniordebut i svensk ishockey. Her blev det til 10 kampe i Allsvenskan.

Se Lucas Andersens stats her: