Derbynight: Vender det i aften?
Det er altid noget specielt i sig selv, når der er derby mod Rødovre. Men i aften indeholder derbyet en lang række yderligere elementer, der blot er med til at gøre kampen endnu mere vigtig, da det ikke blot er håneretten, der står på spil.

Indbyrdes opgør
Rungsted har med en sejr i aften muligheden for at tage sæsonens serie mod Rødovre. Metal Ligaen ser ud til endnu engang at blive meget tæt, så det at have overhånden i de interne serier, vil være en solid fordel, når tabellen skal gøres op, idet de indbyrdes opgør tæller som en tiebreaker ved pointlighed.

Ser vi på tabellen, så er der i skrivende stund blot tre point ned til Rødovre. Med en sejr vil Rungsted dermed bevare kontakten til de øvrige tophold, samt skabe et hul ned til forfølgerne til top fire.

Stimen skal brydes
Med nederlag i de tre kampe ovenpå landsholdspausen og Continental Cup er Rungsted inde i sæsonens dårligste stime. Det vil dermed være lidt tiltrængt og kærkommen, hvis den stime kan blive brudt netop mod Rødovre. Tør vi håbe, at Nikolaj Krag Christensen scorer sit første Rungsted-mål mod sin gamle klub?

Som dagene er skredet frem efter Continental Cup har drengene set bedre og bedre ud på isen, så der er grund til optimisme og håb i forhold til, at benene igen er ved at være der.

Tæt opgør i vente
Vi vover pelsen og spår et tæt opgør i aften i Saxo Bank Arena. Sæsonens hidtidige to opgør er begge endt med en etmålssejr til Rungsted. Man skal jo næsten være Rødovre-fan, hvis man ikke håber på en storsejr, men vi må også være realistiske i forhold til aftenens kamp, så tager man alle faktorerne med i betragtning, så er der grund til at tro, at det bliver et tæt opgør.

Christoffer Lindhøj skulle være tilbage på isen efter en enkelt kamps fravær, så det er kun Mikael Christensen og Morten Green, der er ude i aften.